День святого Миколая Чудотворця

День святого Миколая Чудотворця

День святого Миколая Чудотворця для дітей та багатьох дорослих є найбільш очікуваним у році. Це - свято любові і душевної теплоти, взаємної турботи і добрих справ.

Тож традиційно старшокласники, учителі, батьки Свалявської гімназії стають помічниками у Святого Миколая і дарують радість малечі. У фойє гімназії класні керівники 1-4 передгімназійних класів оформили панно «Ходить світом Миколай». Казкову виставу для наймолодших школярів підготували учні 3 гімназійного-А класу зі своїм наставником Тетяною Іванівною Мауріц. Діти не тільки з захопленням дивилися театральне дійство, а й співали пісні Миколаю та весело й енергійно виконували руханку. За це добрий чарівник у своєму мішку приніс слухняній малечі омріяні подарунки, які чекали на них після вистави у класах.

Шановні батьки, ми вдячні Вам за те, що допомогли зробити візит Святого Миколая радісним сюрпризом для кожної дитини, адже це таке щастя бачити їх усміхненими і безтурботними. Бажаємо Вам, щоб це чудове світле свято принесло в кожен дім здоров'я, добробут, злагоду, тепло сімейного вогнища, радість спілкування з близькими. Нехай у Ваших серцях завжди живуть віра, надія та любов, а Миколай Чудотворець принесе спокій і взаєморозуміння та мир Вашим родинам та нашій Україні.

Зі святом усіх!

0 Comments